Selskapsmeny

Selskapsmeny


Forretter


Potet- og purreløksuppe med serranochips og ferskt brød

kr 129,-

Allergener: 1,5,10

 

Skogsoppsuppe med hjemmelaget brød

kr 139,-

Allergener: 1,5,10

 

Lun kantarel quicche lorraine med frisk salat og tyttebærsaus

kr 129,-

Allergener: 1,4,5


Pannestekt fjellørret fra Hardanger servert med smørdampet purreløk og urtesaus

kr 149,-

Allergener: 3,5

 

Oksecarpaccio servert med estragonsennespsaus, ristede pinjekjerner og parmesan

kr 159,-

Allergener: 5,9 




Hovedretter



Skinnstekt laksefilet med sitronsmørsaus, gulrotpure og

ovnsbakte poteter

kr 299,-

Allergener: 3,5,10

 

Grillet Stange kyllingbryst med chilipolenta,kremet tomatsaus og

friske grønnsaker

kr 299,-

Allergener: 1,5,10

 

Pepperbiff av helstekt okseindrefilet serveres med potetkake, sellerirotpure og kremet peppersaus

kr 349,-

Allergener: 5,10

 

Beef Wellington med rødvinssaus, friske grønnsaker og ovnsbakte amandinepoteter

kr 369,-

Allergener: 1,5,10


Helstekt kalvefilet med kantarellsaus, chateau poteter og friske grønnsaker

kr 369,-

Allergener: 5,10


Langtidsstekt lammeskank fra Vats serveres med hjemmelaget lammepølse, lammesaus og hvitløkspoteter

kr 399,-

Allergener: 5,6,9,10

 

Reinsdyrfilet serveres med pastinakkpure, viltsaus og chateau poteter

kr 399-

Allergener: 5,10

 




Dessert


 

Pannacotta servert med bringebærcoulis og friske bær

kr 119,-

Allergener; 5


Mangobavaroise med kokossorbet

kr 119,-

Allergener; 1,5,7


Creme brulee med bringebærsorbet

kr 129,-

Allergener; 1,4,5

 

Sjokolade fondant med vaniljeiskrem og friske bær

kr 139,-

Allergener; 1,4,5,7

 

Ostefat med kjeks og syltetøy

kr 149,-

Allergener; 1,4,5,7

 

Kake fra vår kakemeny


Allergener: 1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 melk, 5 soya, 6 nøtter, 7 peanøtter, 8 sennep,     

9 selleri, 10 bløtdyr


Selskapsmeny er til minimum 10 personer.