Buffet og Koldtbord
Spekematbuffet
Italienske, spanske og norske spekeskinker og pølser
Potetsalat
Eggerøre
Salat og dressing
Brød
Flatbrød
Smør
kr 320,-/person
Allergener; 1,4,5
Tapasbuffet 1
Reker med aioli
Marinert scampi m/coktailsaus
Ovnsbakt laks m/avocadokrem
Marinerte Kyllingklubber
Spanske kjøttboller
Bacon dadler
Ovnsbakte poteter
Tomat- og mozzarella salat
Aioli, pesto
Brød og smør
kr 449-/person
Allergener; 1,2,3,4,5,6,7,9
Tapasbuffet 2
Marinert scampi
Marinerte oliven og sherrytomater
Marinert manchego (9mnd)
Paprika fylt med fetaost
Serranoskinke m/melon
Dadler m/bacon
kylling m/soltørede tomater
Spanske kjøttboller
Chorizo med løk
Ovnsbakte potetbåter
Tomat- og mozzarella salat
Aioli, pesto, bbq
Hjemmelaget focaccia og smør
kr 499,-/person
Allergener;1,2,4,5,6,7
Koldtbord 1
Reker med aioli, sitron og dill
Gravlaks med sennepssaus
Hvitløkspate med cornichons og sjy
Roastbiff med potetsalat
Parmaskinke med melon
Ostefat
Brød og smør
kr 399,-/person
Allergener; 1,2,3,4,5,9
Koldtbord 2
Reker med aioli, sitron og dill
Kokt laks med pepperrotkrem
Gravlaks med sennepssaus
Viltpate med cumberlandsaus
Roastbiff med remulade og potetsalat
Stekt Stangekylling
Rosastekt andebryst med waldorfsalat
Spekemat fra Italia og Spania
Ostefat
Brød og smør
kr 489,-/person
Allergener; 1,2,3,4,5,7,9,10
Koldtbord 3
Scampi med salat og cocktaildressing
Gravlaks med sennepssaus
Røykelaks med eggerøre
Rosastekt andebryst og stangekylling med waldorfsalat og sjy
Italiensk og spansk spekemat med melon
Ostefat med druer
Varmmat:
Hel stekt entrecote av okse med champignonsaus, grønnsaker og chateaupoteter
kr 649,-/person (minimum 10 personer)
Allergener; 1,2,3,4,5,7,9,10
Allergener: 1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 melk, 5 soya, 6 nøtter, 7 peanøtter,
8 sennep, 9 selleri, 10 bløtdyr
*Buffet og koldtbord lages til minimum 5 personer. Fakturagebyr kr 100,- Vipps mot bebyr. Leveringsgebyr etter avtale.
Matkrok`n Delikatesse og Catering • Tlf: 32 09 29 00 • Geilovegen 50 • Åpningstider
Copyright © All Rights Reserved