Buffet og Koldtbord
Spekematbuffet
Italienske, spanske og norske spekeskinker og pølser
Potetsalat
Eggerøre
Salat og dressing
Brød
Flatbrød
Smør
kr 309,-/person
Allergener; 1,4,5
Tapasbuffet 1
Reker med aioli
Pastasalat med scampi
Gravlaks med sennepsaus
Hvitløkspate
Grillet kylling med pesto og chili
Spanske kjøttboller med BBQ saus
Lammekoteletter med timian og myntegele
Tomat- og mozzarella salat
Blandet salat
Ostefat med druer
Brød og smør
kr 399-/person
Allergener; 1,2,3,4,5,6,9
Tapasbuffet 2
Marinert scampi
Marinerte oliven og sherrytomater
Marinert manchego ost
Paprika fylt med fetaost
Stange kyllingbryst fylt med soltørkede tomater
Serranoskinke med melon
Spanske kjøttboller
Chorizo med løk
Ovnsbakte potetbåter
Frisk salat
Sauser (aioli, pesto, bbq)
Brød med smør og olivenolje
kr 439,-/person
Allergener;1,2,4,5,6
Koldtbord 1
Reker med aioli, sitron og dill
Gravlaks med sennepssaus
Hvitløkspate med cornichons og sjy
Roastbiff med potetsalat
Parmaskinke med melon
Ostefat
Brød og smør
kr 379,-/person
Allergener; 1,2,3,4,5,9
Koldtbord 2
Reker med aioli, sitron og dill
Kokt laks med pepperrotkrem
Gravlaks med sennepssaus
Viltpate med cumberlandsaus
Roastbiff med remulade og potetsalat
Stekt Stangekylling
Rosastekt andebryst med waldorfsalat
Spekemat fra Italia og Spania
Ostefat
Brød og smør
kr 449,-/person
Allergener; 1,2,3,4,5,7,9,10
Koldtbord 3
Scampi med salat og cocktaildressing
Gravlaks med sennepssaus
Røykelaks med eggerøre
Rosastekt andebryst og stangekylling med waldorfsalat og sjy
Italiensk og spansk spekemat med melon
Ostefat med druer
Varmmat:
Hel stekt entrecote av okse med champignonsaus, grønnsaker og chateaupoteter
kr 619,-/person (minimum 10 personer)
Allergener; 1,2,3,4,5,7,9,10
Allergener: 1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 melk, 5 soya, 6 nøtter, 7 peanøtter,
8 sennep, 9 selleri, 10 bløtdyr
*Buffet og koldtbord lages til minimum 5 personer. Fakturagebyr kr 100,- Vipps mot bebyr. Leveringsgebyr etter avtale.
Matkrok`n Delikatesse og Catering • Tlf: 32 09 29 00 • Geilovegen 50 • Åpningstider
Copyright © All Rights Reserved